Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su slapukų politika.
Palydėti senus ir pasitikti naujus metus, šią progą mokyklos darbuotojai lankėsi Lekėčių krašte, kulinarinio paveldo - autentiško tradicinio šakočio kepimo edukacijoje.
Autentiško tradicinio šakočio kepimo kulinarinės edukacijos metu susipažino su šakočio istorija, receptūra, gaminimo procesu ir reikmenimis, pilstė tešlą ant volo, kurį patys suko virš kvepiančio malkų židinio ir ragavo šviežutėlį šakotį, ką tik ištrauktą nuo žarijų.
Kol kepė šakotis, ragavo autentiškų Lekėčių krašto kulinarinio paveldo patiekalų ir rankų darbo sveikuoliškų gardėsių.
Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su slapukų politika.